Helweek 2 – zomereditie

  • juli 25, 2015
  • Blog
No Comments

Doelgericht, resultaatgericht, verboden voor uitstelgedrag, get out of your comfortzone, sporten, gezond eten en FOCUS, kortom: ik ben weer bezig met een Helweek!

Posted by Lifeisajourney on zondag 19 juli 2015

Na mijn vorige Helweek in november 2014, ben ik deze week begonnen met Helweek 2. Weer een heel andere ervaring: ’s ochtends om 5.00 uur is het al redelijk licht, je stapt in je korte broek en t-shirt de deur uit om te sporten. Heerlijk!
Lees meer over mijn eerdere Helweek geïnspireerd door de Noorse coach Erik Bertrand Larssen. Of kijk op De site van Helweek

Ik help je staande te blijven in een steeds veranderende omgeving. Ik help je te ontdekken wie je bent en wat je goed kunt. Waar je voor wilt staan in dit leven en waar je voor wilt gaan. Zo maak jij voortaan betere keuzes.

More from our blog

See all posts
No Comments