Loopbaancoaching

Loopbaancoaching voor de werkende Young Professional

Je bent (net) afgestudeerd of al een poosje aan het werk. Ergens tussen de 25 en 35 jaar? Opleiding achter de rug, aan het werk, of werkzoekend en je denkt: “Is dit het nu?” Abonnement bedrijven coaching Young professionalsProfessionele ontwikkeling is een kant van de medaille, maar persoonlijke ontwikkeling en werk vinden dat bij je passie hoort, is de andere kant. Soms zit je met vragen over gedrag, je gedachten of het omgaan met je collega’s of manager? Of het lukt maar niet om een goede balans te vinden tussen werk en privé? Of: wat wordt mijn volgende stap in mijn loopbaan? Vragen kunnen per persoon zeer uiteenlopend zijn. Enkele voorbeelden van loopbaanvragen zijn:

  • Hoe kan ik meer energie overhouden aan het eind van mijn werk- of studiedag?
  • Ik wil graag sparren over toekomstplannen/mijn ondernemersplan
  • Hoe kan ik beter omgaan met stress?
  • Ik zoek werk dat bij mijn sterke kanten past
  • Ik wil ontdekken en analyseren wat mijn talenten zijn
  • Hoe krijg ik meer gedaan in minder tijd?
  • Ik wil me goed voorbereiden op mijn sollicitatiegesprek

Graag wil ik je helpen bij het onderzoeken van je situatie. We kijken samen naar oplossingen. Dan kun jij verder met je volgende stap! Kom eens kennismaken! Dan vertel ik je meteen hoe je een traject kunt financieren. Wist je dat veel werkgevers mogelijkheden en ‘spaarpotjes’ hebben voor investering in personeel?

Do you Join the journey? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met tips, aanbiedingen en inspiratie!

* indicates required
 

Hoe ziet een traject voor Young Professionals eruit? Om jou een blijvende boost te geven voor je loopbaan, heb ik een programma ontwikkeld. Het is een combinatie van gesprekken en inzet van instrumenten, zoals een online vragenlijst en een persoonlijkheidsprofiel. Met deze instrumenten komen we meteen bij de kern: je drijfveren, je motivatie, je waarden en sterke punten. En daar kun je verder mee bouwen aan je loopbaan. Samen maken we een stappenplan, als je dat wilt en spreken we een ‘terugkomdag’ af.

Programma’s variëren van 3 gesprekken tot uitgebreide begeleiding: net wat voor jou van belang is. Dat kan al vanaf €595  tot €1750 excl. 21% BTW.

Neem contact op als je interesse hebt en we maken een afspraak op korte termijn. Dan weet jij waar je aan toe bent.