Coaching loopbaanvragen en hulp bij studiekeuze

Coaching loopbaanvragen en hulp bij studiekeuze

Life is a journey richt zich op coaching van iedereen met loopbaanvragen of als je hulp zoekt bij studiekeuze.
Of je nu een hulp zoekt bij studiekeuze en je weet niet wat je wilt, of je loopt rond met een of meerdere loopbaanvragen: ik biedt hulp, advies en coaching op het gebied van loopbaan en studiekeuze, al ruim 7 jaar.

Aanpak coaching loopbaanvragen
Met verschillende instrumenten die ik tijdens de gesprekken inzet, geven we vorm aan de coaching en ga ik in op uw loopbaanvragen.
Er kunnen ontwikkelingen bekeken worden, uw favoriete gedrag geanalyseerd of talenten worden ontdekt: de coaching wordt bij voorkeur onderbouwd met wetenschappelijke instrumenten.

Wat is de volgende stap in jouw loopbaan? Coaching loopbaanvragen en hulp bij studiekeuze.

Coaching loopbaanvragen en hulp bij studiekeuze

Aanpak hulp bij studiekeuze
Studiekeuze: ga er maar aan staan. Er is zoveel te kiezen – hoe moet je nou tot een studiekeuze komen? Nou: je hulp is op weg!
Het geeft soms dilemma’s en je kunt wel wat hulp gebruiken bij je studiekeuze. Met het  wetenschappelijk onderbouwde instrument ‘Career Direct’ geef ik hulp bij studiekeuze en woorden aan een duidelijke richting voor studiekeuze. De hulp bestaat uit een uitgebreide online vragenlijst waaruit antwoord komt op de vragen: Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en waar pas ik?

Mogelijkheden
Voor hulp bij studiekeuze en coaching loopbaanvragen kun je verschillende paden bewandelen. Het leven is een ontdekkingsreis – life is a journey – dus heb ik hierop het aanbod aangepast.
Welke hulp je nodig hebt bij studiekeuze of welk antwoord je nodig hebt op je loopbaanvragen: kies het pad dat bij je past!

Van filosoferen / gesprekken met inzet van het DISC profiel en talentenworkshop, tot aan een dag op pad met je coach. Jouw hulp bij studiekeuze of antwoord op je loopbaanvragen staat voor je klaar!

Meer over hulp bij studiekeuze.
Meer over coaching loopbaanvragen.

Factsheet Hulp bij Studiekeuze juli 2015