Vanaf het allereerste moment dat ik Wim leerde kennen klikte het tussen ons.

Wim is heel toegankelijk: een kwaliteit van hem.
Vanuit zijn rol als coach stelde hij goede vragen en analyseert hij scherp.
Hij kan goed focus aanbrengen in zijn werkzaamheden en wees mij daar ook op.
Daarnaast is hij zich bewust van zijn sterke punten en weet deze ook als zodanig in te zetten.

Ik kijk terug op een hele prettige samenwerking. Bedankt Wim!


6 jaar geleden kwam ik in contact met Wim door de volgende vraag; ‘Ik wil graag helderheid creëren in wie ik ben, wat ik wil en wat ik belangrijk vind in een baan’. Ik ben met Wim het coachingstraject in gegaan door middel van gesprekken, persoonlijkheidsprofiel verdieping en een talentenworkshop. 

Dit heeft mij, op deze leeftijd, ontzettend veel geholpen in het maken van verdere keuzes. Zo heb ik bijvoorbeeld de keus gemaakt om met mijn opleiding en baan in de horeca te stoppen en te gaan voor een MBO opleiding werken/leren in de zorg- en hulpverlening. Hier voel ik me sindsdien als een vis in het water, dit is echt mijn ding! Afgelopen jaar ben ik dan ook gestart met de HBO studie ‘Social Work’ deeltijd, naast mijn huidige baan in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. 

Nu 6 jaar later zoek ik Wim opnieuw op voor loopbaanadvies. Ik wil me graag oriënteren binnen het sociale werk op andere banen waarbij ik nog meer vanuit mijn kracht zal kunnen werken.  Ik ben ervan overtuigd dat Wim me ook bij mijn ‘nieuwe vragen’ weer coachend op weg zal helpen. 

Dat ik er opnieuw voor kies om met Wim stil te staan bij mijn vragen is niet voor niks. Ik ervaar Wim als een betrokken, oprecht, open en zeer transparant persoon die vanuit zijn kennis, ervaring en gevoel werkt. Naast helderheid in al je vragen levert het contact met Wim je ook veel zelfinzicht op. 

Ik ben benieuwd wat komend traject mij weer gaat brengen! 

 
 

Student HZ communicatie Wesley Singh

"Wim Slabbekoorn heb ik vooral leren kennen toen hij mijn stagedocent werd. Ik zou hem omschrijven als een kalme en professionele coach met een sterk luisterend oor. In de beoordelingsgesprekken samen met mijn stagebegeleiders wist hij de gevoelige punten aan te kaarten en daar constructieve feedback op te geven. Ik merk dat Wim Slabbekoorn zich goed kan inleven in de student om het beste uit je te halen. Dit doet hij onder andere door samen met jou op zoek te gaan naar jouw persoonlijke kwaliteiten. Tijdens mijn stage heeft hij mij gemotiveerd en geholpen mijzelf beter te leren kennen. Wim Slabbekoorn zou ik dan ook zeker aan aan jongeren aanraden als coach."

Roman Willemse, derdejaars Communicatie student

Wim Slabbekoorn was mijn stagedocent tijdens mijn meewerk stage in de eerste periode van mijn 3e leerjaar. Ik liep stage bij een webwinkel buiten Zeeland dus er moest goed afgestemd worden wanneer Wim op stagebezoek kon komen. Dat ging allemaal soepel, wat fijn was, was dat Wim altijd voor meerder opties zorgde. De begeleiding van mijn stage ging dan ook erg goed. Wim is erg toegankelijk en bij elk bezoek was hij even enthousiast. Dat maakte de gesprekken tussen Wim, mijn stagebegeleider en mij dan ook informeel en prettig, maar toch doeltreffend. Er werd veel gevraagd naar mijn vooruitgang en of ik goed op mijn plek zat, daaraan kon ik goed merken dat hij oprecht geïnteresseerd was. Al met al was het voor mij een prettige ervaring om samen te werken met Wim en ik zal hem dan ook zeker aanbevelen als coach!