Vanaf het allereerste moment dat ik Wim leerde kennen klikte het tussen ons.

Wim is heel toegankelijk: een kwaliteit van hem.
Vanuit zijn rol als coach stelde hij goede vragen en analyseert hij scherp.
Hij kan goed focus aanbrengen in zijn werkzaamheden en wees mij daar ook op.
Daarnaast is hij zich bewust van zijn sterke punten en weet deze ook als zodanig in te zetten.

Ik kijk terug op een hele prettige samenwerking. Bedankt Wim!


6 jaar geleden kwam ik in contact met Wim door de volgende vraag; ‘Ik wil graag helderheid creëren in wie ik ben, wat ik wil en wat ik belangrijk vind in een baan’. Ik ben met Wim het coachingstraject in gegaan door middel van gesprekken, persoonlijkheidsprofiel verdieping en een talentenworkshop. 

Dit heeft mij, op deze leeftijd, ontzettend veel geholpen in het maken van verdere keuzes. Zo heb ik bijvoorbeeld de keus gemaakt om met mijn opleiding en baan in de horeca te stoppen en te gaan voor een MBO opleiding werken/leren in de zorg- en hulpverlening. Hier voel ik me sindsdien als een vis in het water, dit is echt mijn ding! Afgelopen jaar ben ik dan ook gestart met de HBO studie ‘Social Work’ deeltijd, naast mijn huidige baan in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. 

Nu 6 jaar later zoek ik Wim opnieuw op voor loopbaanadvies. Ik wil me graag oriënteren binnen het sociale werk op andere banen waarbij ik nog meer vanuit mijn kracht zal kunnen werken.  Ik ben ervan overtuigd dat Wim me ook bij mijn ‘nieuwe vragen’ weer coachend op weg zal helpen. 

Dat ik er opnieuw voor kies om met Wim stil te staan bij mijn vragen is niet voor niks. Ik ervaar Wim als een betrokken, oprecht, open en zeer transparant persoon die vanuit zijn kennis, ervaring en gevoel werkt. Naast helderheid in al je vragen levert het contact met Wim je ook veel zelfinzicht op. 

Ik ben benieuwd wat komend traject mij weer gaat brengen! 

Studiekeuze Fast & Furious traject
Marnix, 17 jaar, West Souburg


Hij stopte met een MBO - opleiding Veiligheid & Vakmanschap, waar hij veel van had verwacht.
In de meivakantie deed hij het Fast & Furious traject bij Life is a journey: Een hele dag op stap met je coach en tot keuzes komen. Volop aan de slag met onderzoeken, ontdekken en gesprekken. Lekker doelgericht, snel en intensief!

“Voor mij was de dag toen ik samen met Wim het Fast & furious - traject deed heel behulpzaam. 
Ik heb hierdoor meer over mezelf geleerd en beter inzicht gekregen over wat ik als opleiding zou kunnen kiezen!” 

“Het was een heel relaxte dag eigenlijk, terwijl er toch veel is gedaan.”

Student HZ communicatie Wesley Singh

"Wim Slabbekoorn heb ik vooral leren kennen toen hij mijn stagedocent werd. Ik zou hem omschrijven als een kalme en professionele coach met een sterk luisterend oor. In de beoordelingsgesprekken samen met mijn stagebegeleiders wist hij de gevoelige punten aan te kaarten en daar constructieve feedback op te geven. Ik merk dat Wim Slabbekoorn zich goed kan inleven in de student om het beste uit je te halen. Dit doet hij onder andere door samen met jou op zoek te gaan naar jouw persoonlijke kwaliteiten. Tijdens mijn stage heeft hij mij gemotiveerd en geholpen mijzelf beter te leren kennen. Wim Slabbekoorn zou ik dan ook zeker aan aan jongeren aanraden als coach."

Roman Willemse, derdejaars Communicatie student

Wim Slabbekoorn was mijn stagedocent tijdens mijn meewerk stage in de eerste periode van mijn 3e leerjaar. Ik liep stage bij een webwinkel buiten Zeeland dus er moest goed afgestemd worden wanneer Wim op stagebezoek kon komen. Dat ging allemaal soepel, wat fijn was, was dat Wim altijd voor meerder opties zorgde. De begeleiding van mijn stage ging dan ook erg goed. Wim is erg toegankelijk en bij elk bezoek was hij even enthousiast. Dat maakte de gesprekken tussen Wim, mijn stagebegeleider en mij dan ook informeel en prettig, maar toch doeltreffend. Er werd veel gevraagd naar mijn vooruitgang en of ik goed op mijn plek zat, daaraan kon ik goed merken dat hij oprecht geïnteresseerd was. Al met al was het voor mij een prettige ervaring om samen te werken met Wim en ik zal hem dan ook zeker aanbevelen als coach!

2e jaars studenten HRM en communicatie: Gökçen, Sisley & Demi

Wij hebben Wim Slabbekoorn meegemaakt als begeleider van onze Student Company Time4T. We hebben hem leren kennen als een spontane coach die altijd beschikbaar voor ons was. Daarnaast motiveerde hij ons om goede resultaten te halen en een ondernemende houding aan te nemen. Mede dankzij Wim Slabbekoorn zijn wij een succesvolle Student Company geworden. Wij zouden Wim Slabbekoorn zeker aanbevelen als coach, omdat hij een luisterend oor biedt en ook ondersteunende kritiek aanbiedt. Het was erg leuk om met hem samen te werken!

Stijn Put, 2e jaars student Bedrijfseconomie

Ik heb Wim Slabbekoorn meegemaakt als begeleider bij onze studentcompany Time4T. Hij heeft ons geholpen met het opzetten en begeleiden van de studentcompany.  Ik vind dat Wim ons goed begeleid heeft en vindt het ook erg jammer dat hij onze begeleider niet meer zal zijn.
Wim heeft alle vergaderingen bijgewoond en stelde ons kritische vragen. Naast het stellen van kritische vragen en opmerkingen heeft Wim ons vooral naar ons zelf leren kijken en dat we niet te makkelijk moeten denken. Ook mocht je Wim altijd een whatsappje sturen zodra we vragen hadden, dit vind ik bijzonder omdat leraren vaak buitenom de school niet antwoorden op eventuele vragen. Je merkt gelijk dat Wim naast docent, ook studieloopbaancoach is. 

 

Momenteel zit ik in het 4e jaar MBO Horeca manager en ondernemer.
Ik heb een coachingstraject voor studiekeuze gedaan omdat ik op zoek ben naar een passende opleiding.

Ik vind Wim een vriendelijke, oprecht geïnteresseerde en meedenkende coach. Zijn aanpak is duidelijk.

Eerst dacht ik: “Ik ga ICT doen, maar door het invullen van een vragenlijst en het voeren van gesprekken heb ik een goed beeld gekregen van waar ik moet gaan kijken. Inmiddels heb ik een open dag bezocht en weet ik waar ik op moet letten.”

Het coachingstraject, gericht op studiekeuze, heeft me nieuwe inzichten opgeleverd.

 

Studiekeuze
Niels Beun, 20 jaar, Oostburg

“De afgelopen 2 jaar heb ik commerciële MBO opleidingen gedaan, maar begin van het jaar ben ik daarmee gestopt. 
Dit was het niet. Ik had er geen motivatie meer voor. Maar wat dan wel? 
Ik wist echt niet welke richting ik op wilde gaan?”

Via ROC.nl kwam ik bij Wim terecht. 
Ik heb het studiekeuzetraject ‘What’s in a game’ gedaan, bestaande uit een profiel, 1 extra spel of opdracht naar keuze en 3 coachingsgesprekken.

Het profiel ‘Kandoen’ bestaat uit een vragenlijst in de vorm van foto’s. Je kiest steeds wat je leuk vindt, wat je aanspreekt. En wat je het minst aanspreekt. Gaat eigenlijk best makkelijk.

Wat er uitkomt is een rapportage die goed onderbouwd is, met concrete antwoorden en uitslagen.

Er kwam meer uit dan ik had verwacht. 

Eerst dacht ik: ‘weer begeleiding!?’, maar het viel reuze mee: 

Er is helderheid gekomen in welke richting ik op wil!