fbpx

Hoe betrouwbaar is het DISC persoonlijkheidsprofiel? Maak kans op gratis DISC online rapportage!

Soms vragen mensen me wel eens hoe het zit met betrouwbaarheid van het DISC persoonlijkheidsprofiel. Nou, mijn licentie die ik bij Persolog heb gehaald, houdt het volgende in: (informatie van Persolog zelf)

Inmiddels zijn we aangekomen in de laatste fase van de algehele validering van het Persolog Persoonlijkheidsmodel – waarvan de profielen zijn afgeleid.

In de eerste ronden hebben we de betrouwbaarheid van de afzonderlijke items gemeten met uitstekende resultaten en de validering met de Neo-PI-R middels de papieren vragenlijsten die we hebben uitgedeeld.

De laatste ronde betreft de validering van de itemgroepen en dat kan via de website aangeboden worden. Deelnemers kunnen naar de website van Persolog gaan – www.persolog.nl – om vervolgens via de rechterkant naar de test-retest site te gaan.

Deze ronde houdt in, dat deelnemers 2 maal dezelfde vragenlijst met de nieuwe itemgroepen invullen voor het onderzoek. Tussen de eerste en de tweede keer moet minimaal een maand zitten. Zij krijgen automatisch na een maand een herinnering met een code om nogmaals dezelfde lijst voor de tweede maal in te vullen. Wanneer zij dat gedaan hebben, ontvangen zij een gratis code voor een uitgebreide DISC Online rapportage.

Iedereen kan meedoen – dus ook jij!

Wim Slabbekoorn
 

Ik help je staande te blijven in een steeds veranderende omgeving. Ik help je te ontdekken wie je bent en wat je goed kunt. Waar je voor wilt staan in dit leven en waar je voor wilt gaan. Zo maak jij voortaan betere keuzes.