fbpx

Life is a journey sponsort Oekraïne reis jongeren JOP Terneuzen

Doe je een coachingstraject voor studiekeuze of loopbaankeuze bij Life is a journey? Weet dan dat een gedeelte van jouw geld gaat naar goede doelen, waaronder de reis naar Oekraïne van Terneuzense jongeren.

Life is a journey sponsor Oekraïne reis Terneuzense jongeren

Life is a journey sponsor Oekraïne reis Terneuzense jongeren

Binnenkort vertrekken ze: 11 jongeren en 5 begeleiders uit Terneuzen gaan naar Beregowo in Oekraïne, om daar te gaan werken aan een betere wereld. 
De Terneuzense jongeren organiseren in Beregowo een bijbelvakantieweek voor straatkinderen. Verder steken ze de handen uit de mouwen bij het helpen klussen aan een school. De afgelopen periode hebben ze diverse fondswervingsacties gedaan om deze reis te financieren.

Citaat van de Terneuzense jongeren die naar Oekraine gaan:
“Op de sponsorpagina van onze blog vind je de links naar onze sponsoren. De ervaring leert dat bedrijven die goede doelen sponsoren ook goed zijn voor hun klanten! Wij bevelen ze dan ook van harte aan!” (Bron: http://jopterneuzen.wordpress.com)

Aan de Terneuzense jongeren wil ik dan ook persoonlijk zeggen:
“Bedankt voor jullie aanbeveling en ik wens jullie een goede reis, die ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring voor jullie zal zijn. En die verrijkend is voor jou en je omgeving. Mooi dat jij je vrije tijd steekt in het helpen van een ander!
Daarom sponsort Life is a journey graag deze Oekraïne reis van de jongeren van JOP Terneuzen.”

Meer informatie Oekraïnereis Terneuzense jongeren:
De organisatie achter dit project is Oosteuropa Zending (Childrens Relief).
http://jopterneuzen.wordpress.com/oekraine/)

Voor studiekeuze trajecten.
Voor coachingstrajecten.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wim Slabbekoorn
 

Ik help je staande te blijven in een steeds veranderende omgeving. Ik help je te ontdekken wie je bent en wat je goed kunt. Waar je voor wilt staan in dit leven en waar je voor wilt gaan. Zo maak jij voortaan betere keuzes.