fbpx

PEP en GTD


Afkortingen die je misschien niets zeggen. Mij zeggen ze inmiddels een hoop: het gaat over het organiseren van je eigen werk. Over het leegmaken van je hoofd. Dat je bezig moet zijn met de belangrijke dingen, i.p.v. de hele dag brandjes blussen en overwoekerd worden met urgente klussen.
De dingen die je gedaan wilt krijgen in je leven, daar gaat het om. En vaak zijn dat er veel, vanuit de rollen die je hebt: voor je gevoel wel eens teveel?

 Wel eens achterstanden? Volle mailbox? Het werk groeit je boven het hoofd?
 Herkenbaar.

Maar kun je ook aangeven waar het aan ligt? Ik kan je absoluut een PEP of een GTD training aanbevelen.
Ik ben er nu een half jaar mee bezig en het lukt me aardig om de zaken op de rit te houden. Het is overigens niet eenvoudig, maar met een aantal basisprincipes en wat discipline maak je al grote stappen in de soms chaotische wereld van vandaag.
Ik heb besloten (uiteraard afhankelijk van de vraag) om in mijn coachingstrajecten diverse principes uit GTD en PEP te integreren.
Want ze zijn waardevol en helpen je op praktische wijze verder.
2012 wordt jouw jaar, toch?

Wim Slabbekoorn
 

Ik help je staande te blijven in een steeds veranderende omgeving. Ik help je te ontdekken wie je bent en wat je goed kunt. Waar je voor wilt staan in dit leven en waar je voor wilt gaan. Zo maak jij voortaan betere keuzes.