fbpx

Succes Verhalen

"Na 2 jaar proberen met verschillende studies liep ik vast: gelukkig had ik de mogelijkheid om coaching bij Wim af te nemen.

Wim is toegankelijk, open en spontaan, maar ook inhoudelijk gaat hij diep. Hij heeft zijn programma goed voorbereid met nuttige, maar ook leuke hulpmiddeltjes. 

Als deelnemer van het programma ben ik bewuster geworden van mezelf en mijn sterke kanten, waardoor ik een stuk zelfverzekerder ben om mijn studie tot een goed einde te brengen. Het maakt niet uit of je meteen na de middelbare school of noodgedwongen na het stoppen van je studie een tussenjaar hebt, Life is a journey zal je tussenjaar verrijken." 


Tussenjaar programma Life is a journey

Arvid, links op de foto en Levien, rechts op de foto temidden van de groep deelnemers tijdens hun (ongeplande) tussenjaar lekker aan het 'Smossen'.

"Ik ben twee keer gestopt met een studie, ik wist echt niet wat ik wilde doen.
Ik heb toen besloten om coaching bij Life is a journey te doen. Ik ben erg blij met deze (eerste) keuze: je moet gewoon investeren in jezelf, als je het niet weet. 
Ik deed een speciaal tussenjaar programma in een kleine groep. Ook had ik een paar losse gesprekken. 

Na een paar gesprekken wist ik al veel meer wat ik wilde. Ik kon nu gericht naar open dagen en proefstuderen. Dat werkte super!

Coaching bij Life is a journey is zeker een aanrader als je niet weet wat je wilt:
ik ben erachter gekomen dat een milieu studie goed bij mij past en studeer nu in Wageningen met veel plezier.